meditații la

Cursuri ONLINE

Play Video
Play Video

Vlad Andrei

„ O experiență de neuitat. Am învățat fizica foarte ușor, am socializat și m-am distrat. Toate acestea într-un mediu călduros și deschis. Am reușit să iau proba de bacalaurest la ...

Raluca Găitănaru

Îi datorez doamnei profesoare de fizică de la acest centru de meditații atât nota mea obținută la proba de fizică la bacalaureat, respectiv 9.90, cât și faptul că am ajuns ...
Play Video
Play Video

Vlad Andrei

„ O experiență de neuitat. Am învățat fizica foarte ușor, am socializat și m-am distrat.

Toate acestea într-un mediu călduros și deschis. Am reușit să iau proba de bacalaurest la fizică cu 9,95.

Examenul mi s-a părut foarte simplu pentru că făcusem tot felul de probleme și nu am văzut ceva nou de care nu auzisem.

Am intrat la Universitatea Politehnică, la Facultatea de Automatică, secția Ingineria Sistemelor, pe locurile de la buget. Recomand acest centru de meditații tuturor celor care vor să înțeleagă ceea ce învață.”

Raluca Găitănaru

„Îi datorez doamnei profesoare de fizică de la acest centru de meditații atât nota mea obținută la proba de fizică la bacalaureat, respectiv 9.90, cât și faptul că am ajuns să iubesc această materie care poate fi cu adevărat dificilă dacă nu este explicată corect și dacă nu există conexiune între profesor și elev.

Pe scurt, doamna profesoară este un om deosebit, un profesor minunat cu darul de a explica pe înțelesul tuturor și cu o răbdare nemărginită.

O recomand din inimă tuturor celor ce vor să înțeleagă fizica în profunzime.

Acum studiez la University of Manchester.”

Cu ce te putem ajuta?